Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σύντομο ανέκδοτο: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι αγωνιστικά οργανωμένη

Νομίζω πως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πρέπει να το πάρουν απόφαση πως σ’ ό,τι αφορά το αγωνιστικό τμήμα, τουλάχιστον αυτό που έχει να κάνει με τη στελέχωση του ρόστερ, οι ρυθμοί θα μοιάζουν στο εξής με καρβουνιάρη.

Αν και ρωσικής καταγωγής, ο Ιβάν Σαββίδης τα κάνει όλα με τον γνωστό, ελληνικό και πατροπαράδοτο τρόπο.

Την τελευταία στιγμή.

Γιατί μη μου πείτε πως δεν έχει λόγο και δεν ευθύνεται για τη γύμνια ενδεκαδάτων επιλογών που φάνηκε στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Μέταλιστ; Η παρουσία του μέχρι τώρα στον διοικητικό θώκο της ομάδας κάθε άλλο παρά πως είναι γλάστρα δηλώνει. Μέχρι και χρέη προπονητού εκτέλεσε, όταν στο ημίχρονο του αγώνα Ατρόμητος – ΠΑΟΚ για τα play-off της Super League είχε κατέβει στα αποδυτήρια και είχε βάλει τις φωνές στους παίκτες.


Ο Ιβάν αργεί. Άργησε να κάνει τις μεταγραφές τον Γενάρη, άργησε να διώξει τον Δώνη (τα play-off ήταν η χειρότερη χρονική περίοδος που θα μπορούσε να τον διώξει), άργησε -κι ενώ αυτός και οι συνεργάτες του είχαν άπλετο χρόνο στη διάθεσή τους- να κλείσει τον Στέφενς, που ήταν ο διακαής του πόθος και τώρα αργεί να κάνει τις δύο-τρεις κινήσεις που είναι απαραίτητες για να κλείσει (προς το παρόν) το ρόστερ της σεζόν. Και αν για τις πρώτες αργοπορίες δεν υπήρχε επίπτωση, διότι και οι παίκτες που ήρθαν τον Ιανουάριο βοήθησαν τον ΠΑΟΚ να βγει δεύτερος, αλλά και η δουλειά του Χουμπ Στέφενς είναι ορατή στα παιχνίδια του «Δικεφάλου», το αποτέλεσμα της τελευταίας ήταν να μην αξιοποιηθεί καμία από τις φάσεις της ομάδας στο ματς με τη Μέταλιστ στην Τούμπα και εντέλει να ταξιδεύει την άλλη βδομάδα στην Ουκρανία για το θαύμα της ανατροπής του 0-2. 
Διότι στη θέση του Γιώργου Γεωργιάδη δεν ήταν κάποιος νεοφερμένος μπαλαδόρος που θα έκανε σωστό κοντρόλ και θα τελείωνε ιδανικά τη φάση, διότι στη φάση του Κλάους Αθανασιάδη δεν ήταν κάποιος που θα έπαιρνε την μπάλα και θα έμπαινε με αυτήν στα δίχτυα.
Βέβαια, όλα αυτά λίγο θα μας απασχολούσαν, από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ είναι όντως βελτιωμένος, αν ο ίδιος ο Ιβάν δεν διατυμπάνιζε δεξιά και αριστερά ότι πάει για πρωτάθλημα, αν ο ίδιος δεν διαβεβαίωνε ότι όντως έκανε προτάσεις σε Ροναλντινιό, Ντρογκμπά και Μπερμπάτοφ. Θα ήμασταν όλοι ευχαριστημένοι…
Έγραψε ... ο Βασίλης Μαυρόπουλος: 


ChL: Εν αναμονή των σπουδαίων
Η ποδοσφαιρική Μπαρτσελόνα: Μέρος Α’ (1899-1940)
Η ποδοσφαιρική Μπαρτσελόνα: Μέρος Β’ (1941-1980)
Η ποδοσφαιρική Μπαρτσελόνα: Μέρος Γ’ (1981-2012)
Μας μπερδεύει

Στη δύση του Μάρτη…
Η ηρεμία του Ιβάν
Το παραμύθι είχε και δράκο
Ο… καλύτερος Έλληνας προπονητής
Επτά σημεία σε μια εβδομάδα

Πιστόριους ή… Πιστόλιους
Η καλή μας κληρωτίδα…
Λείπει ο Κούδας!
Πεπ, ήρθε η ώρα για αποδείξεις…
Ομαδικώς για το τρελάδικο




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ντέρμπι με τα όλα του

Με 3-3 έληξε το ντέρμπι στο Merseyside, με την κόντρα του Μιραλάς (που σκόραρε αλλά, γλύτωσε και την αποβολή του με κόκκινη κάρτα) με τον Σουάρεζ, να κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας ...

Πιστόριους ή… Πιστόλιους

Η ειδωλοποίηση συνιστά ένα μεγάλο λάθος, από το οποίο δεν μαθαίνουμε οι άνθρωποι, το επαναλαμβάνουμε, γίνεται κάτι που δεν περιμένουμε, απογοητευόμαστε, λέμε πως δεν θα χρίσουμε ξανά στο μέλλον κάποιον άνθρωπο πρότυπο, υπόσχεση που δεν κρατάμε και φτου και από την αρχή.

Πεπ, ήρθε η ώρα για αποδείξεις…

Για τον Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έχω άποψη, γράφει ο Βασίλης Μαυρόπουλος , είμαι μπερδεμένος πώς το λένε; Πολυνίκης στην Μπαρτσελόνα, με δύο Champions League, τρεις κατακτήσεις Primera Division και δύο Copa del Rey. Βάσει τίτλων, με άλλα λόγια, είναι ο καλύτερος όλων τα τελευταία χρόνια.